Lid worden

Woon of werk je in Sint-Oedenrode of omgeving en voel je je aangetrokken tot het netwerken zoals op deze website omschreven?

Je bent van harte welkom om kennis te maken bij de jaarlijkse introductiebijeenkomst in oktober. Bij de activiteiten van november en december zijn introducees welkom. Meld je aan via de ledenadministratie:

per e-mail: elisabethvdhagen@upcmail.nl

per telefoon: 06 26 31 03 94 (Liesbeth van der Hagen)

Op de introductieavond worden nieuwe vrouwen uitgenodigd om kennis te maken met het netwerk. Er wordt dan geen spreekster uitgenodigd. Deze avond staat in het teken van elkaar beter en op een andere wijze leren ken-nen en kennismaken met de aspirantleden.

Als aspirant-lid ben je voor de volgende twee bijeenkomsten ook welkom. Daarna word je gevraagd of je definitief lid wilt worden met ingang van het eerstvolgende kalenderjaar. Mocht je geïnteresseerd zijn maar niet kunnen deelnemen in oktober, dan kun je de eerstvolgende bijeenkomst bijwonen en je alsnog aanmelden vóór het nieuwe kalenderjaar.

Het lidmaatschap van het Vrouwennetwerk Sint-Oedenrode kost € 85,= per jaar. Dit is inclusief de drankjes op de bijeenkomsten, maar exclusief andere kosten, zoals bijvoorbeeld het etentje in september of extra kosten voor een buitenactiviteit.